instagram linkedin fb

FASHION / BEAUTY / COMMERCIAL MAKE-UP

Bij een fotoshoot of commercial gaat het om details. Om het gewenste effect te bereiken wordt er gebruik gemaakt van speciale make-up technieken en high end producten. De hairstyling maakt het plaatje compleet. Deze service leent zich voor modeshows, beauty editorials, commercials, films, evenementen, hostess services en voor zakelijke evenementen. De service is inclusief materialen/producten en hairstyling.
Prijs op aanvraag.

Neem contact op voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte

BEAUTY / GLAMOUR MAKE-UP

Deze service geeft je meer glamour dan een dagelijkse make-up look en is geschikt voor bijzondere gelegenheden, zoals presentaties, feesten, etentjes, een sollicitatiegesprek of een eerste date. Neem contact op voor meer informatie over de eindeloze mogelijkheden.
De prijzen zijn vanaf €75,- (inclusief materialen/producten, exclusief reiskosten).

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

BRUIDSMAKE-UP

Enkele weken voor de bruiloft kijken we tijdens een proefsessie welke make-up look en hairstyling het beste past bij jouw persoonlijkheid, stijl en bruidsjurk. Op de dag zelf zorg ik dat je er op je mooist uit ziet. Desgewenst worden ook de bruidsmeisjes en/of gasten in de make-up gezet.
De prijzen zijn vanaf €150,- (inclusief materialen/producten, exclusief reiskosten).

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

HAIRSTYLING

Ben jij op zoek naar iemand die jouw haren in model brengt? Een frisse knipbeurt, een signature blowout, een up-do of bijvoorbeeld beach waves. Neem contact op voor meer informatie over de eindeloze mogelijkheden.
De prijzen zijn vanaf €45,- (inclusief materialen/producten, exclusief reiskosten).

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte